Dig eller én du kender?

— Telefonrådgivning —

Du kan ringe til os på +45 2139 8938

Vi sidder klar til at lytte til dig. Uanset om du selv er direkte berørt, er pårørende eller fagperson. 

Du kan også henvende dig på vores mail kontakt@livsanker.dk. Vi svarer så hurtigt vi kan - og senest inden for tre hverdage. 

Du vil gennem den individuelle rådgivning møde frivillige, der kender til det at bryde med stærke fællesskaber og negativ social kontrol.   

Savner du et fællesskab som forstår?

— Sociale aktiviteter —

Hold øje med vores arrangementsoversigt på forsiden. Vi tilføjer løbende nye begivenheder. LivsAnker lægger vægt på sociale aktiviteter, hvor vi mødes uformelt. 

  • Vi har "Ankerdage" - faste events på en hverdagsaften.
  • Vi har "Speciel Events" - bliver annonceret løbende.

Er du frisk på gruppemøder?

— Onlinemøder —

LivsAnker tilbyder onlinemøder. Her tager vi forskellige temaer op, som vi ved ofte fylder hos vores målgruppe. Stemningen er tryg, sjov og befriende. 

Vi er her, fordi vi gerne vil blive klogere på vores oplevelser og tage ansvar for eget liv. Vi tror på, at vi står stærkere ved at tale sammen og spejle os i hinanden. 

Hvis du ønsker at deltage i et af vores onlinemøder, skal du tilmelde dig på online@livsanker.dk - husk at skrive dit navn og dato for deltagelse.

Der er et begrænset antal pladser, derfor er det vigtigt at du melder afbud i god tid, hvis du bliver forhindret. På den måde sikrer vi, at en anden kan overtage din plads.

Onlinemøder er for personer i vores målgruppe, som skal have haft en forudgående samtale inden første møde. 

Er du fagperson?

— Information til fagpersoner —

Møder du personer i dit arbejdsliv, som er ramt af negativ social kontrol, måske religiøs social kontrol? Så deler vi meget gerne vores erfaringer med dig. 

Alt efter hvilken religiøs gruppering eller kultur man oplever negativ social kontrol fra - kan der være forskellige forholdsregler at tage højde for. I LivsAnker kender vi til mange af disse udfordringer og forholdsregler. 

Vores foreningstilbud kan være supplement til andre vigtige støtteforanstaltninger i sådanne situationer.   

Vil du vide mere?

— Book oplæg —

Har du eller nogen du kender lyst til at få en oplægsholder ud, som kan fortælle om vores forening - eller måske få en personlig fortælling om at bryde med negativ social kontrol - har vi i LivsAnker også mulighed for at tilbyde dette. 

  • Mulighed for at skræddersy et oplæg til netop dit publikum
  • Det koster 2.500 kr. for et oplæg plus transportomkostninger
  • Pengene går ubeskåret til at støtte det frivillige arbejde

Kontakt Anette for at aftale nærmere på mail: anette.blach@livsanker.dk eller mobil: 31707004

Vi er her for dig

— Du kan henvende dig anonymt —

Vi tager imod din henvendelse med respekt for dig og din situation. Alle har deres egen unikke situation, selvom den kan have meget tilfælles med andre. Vi vil møde dig der, hvor du står i dit liv. 

For nogle kan det være af afgørende betydning ikke at blive opdaget i deres tvivlstanker. Du kan trygt dele dem med os, da vi behandler din henvendelse anonymt.